Preview Mode Links will not work in preview mode

Influencer

Dec 22, 2018

Sidste afsnit for i år! Vi siger farvel til 2018 og hej til 2019 med et recap over, hvad der rørte sig inden for influencer marketing - og hvad vi forudser kommer til at ske i 2019. 

Kom med ind i studiet til et sidste hyggeligt juleafsnit, hvor vi snakker om året, der gik. 

Vi er tilbage igen i starten af det nye...


Dec 12, 2018

I dette afsnit kigger vi nærmere på den nye markedsføringslov, som trådte i kraft den 1. juli 2017. Vi interviewer advokat med speciale i markedsføringsret, Heidi Højmark Helveg og diskuterer nogle af de mange gråzoner, som findes inden for influencer marketing. 

Louise Taarnhøj er seniorkonsulent hos Klix...


Nov 28, 2018

I dette afsnit snakker vi først om de største social media-historier i de sidste par uger: HelseMatilde og Katrine Gisiger i P3 og P3-chefens kommentar til influenternes kritik af liveinterviewet. Vi kommer også kort omkring Carla Mickelborg i 55 Minutter. 

Dernæst gennemgår vi de influenter, som gør det godt -...


Nov 14, 2018

I dette afsnit snakker vi først om de største social media-historier i de sidste par uger: Fie Laursen og vandfasten, købte følgere og likes og rockbandet Threatin' med de falske fans. 

Dernæst gennemgår vi minutiøst den gode kampagne fra A til Z: Hvordan skaber man kontakten mellem PR-bureauet/brandet...


Oct 30, 2018

I dag snakker vi om, hvorvidt grænserne har rykket sig på de sociale medier i forhold til, hvor meget influenter deler om sig selv online. Camilla fortæller om backstage og fronstage i forhold til politikere - og udviklingen, eller skal man sige, afviklingen af grænsen mellem disse to begreber. Louise snakker om de...