Preview Mode Links will not work in preview mode

Influencer

Dec 18, 2019

I dette afsnit har vi inviteret Alexandra Brink-Jensen, som er faglig leder i DSB, til en snak om, hvordan DSB gør brug af influenter i deres markedsføring. 

Vi kommer ind på, hvordan de finder de bedst egnede influenter, hvordan de måler kampagnernes effekt, og ikke mindst hvordan de skaber deres kampagner i...


Nov 11, 2019

I dette afsnit går vi tæt på, hvad det egentlig vil sige at arbejde professionelt som influencer. Camilla har skrevet en e-bog, der gennemgår punkt for punkt, hvad det kræves, og ikke mindst hvad man skal være opmærksom på, når man arbejder som influencer. 

Derefter tager vi en snak om, hvordan holdet bag...


Oct 22, 2019

Vi har besøg af blogger Allan Torp, der har blogget i efterhånden 10 år og er én af Danmarks mest benyttede design- og interiør-eksperter. Han fortæller om livet som selvstændig, på dygtige influenter og ikke mindst om en branche i rivende udvikling. 

Louise Taarnhøj er seniorkonsulent på...


Oct 3, 2019

I dette afsnit kommer vi ind på Smilebright-gate - selvom du måske er træt af at høre om den, kigger vi på, hvordan de involverede influenter klarede sig ud af shitstormen. 

Dernæst kigger vi på nogle af de mange rigtig gode kampagner, man kan finde på Instagram. Vi har hver især fundet fire kampagner hos...


Sep 11, 2019

Vi er tilbage fra en lang sommerpause - og vender alle de største historier, der har været i løbet af de seneste to måneder: 

Politianmeldelser, falske følgere, reklamer for medicinske produkter, reklamer for kviklån - og hvor vores moralske grænser går for samarbejder. Derudover får vi også en lille snak om,...